0

Sage espressomaskiner

(6 produkter)

De verdenskendte espressomaskiner fra Sage gør dig i stand til at blive barista i eget hjem på kort tid. Espressomaskinerne er fremstillet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal, der ikke går på kompromis.

Vi kan levere de mest efterspurgte typer; Sage Barista Express, The Dual Boiler og Sage The Oracle med dag til dag levering. Incl. stor startpakke.

Når du vælger en espressomaskine fra Sage er du ikke kun kaffedrikker men absolut også kaffenyder. Sage er verdenskendt for alle deres produkter og det gælder også deres espressomaskiner. Det er derfor en af de mest eksklusive espressomaskiner du kan vælge, når du ønsker at blive barista i eget hjem.

Espressomaskinerne er som før nævnt fremstillet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal, der har en finurlig og kreativ tilgang til madlavning, og han går han ikke på kompromis med kvalitet. Denne sans for kvalitet har han bragt ind i samarbejdet med Sage, og sammen har de skabt præcise og innovative espressomaskiner, der bringer den ægte caféstemning ind i dit eget hjem.

Sortér efter:

Sage The Bambino espressomaskine inkl. 1 pose kaffebønner

3.999,00 kr.

Sage The Barista Touch. inkl. Espro Rejse-stempelkande

9.999,00 kr.

SAGE Barista Express. Incl. kaffebønner, KNOCK BOX og temperatur-mælkekande

5.999,00 kr.

Sage The Oracle Touch. (Incl. stor startpakke.)

19.999,00 kr.

SAGE The Oracle. incl 1 KG Kaffe

16.999,00 kr.

Sage The Dual Boiler

9.999,00 kr.