Persondata politik

Sikkerheden på kaffehjoernet.dk

Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår, så det kun er NETS, der har adgang til dine data.
Hverken os hos Kaffehjørnet eller uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved dit køb. Hos kaffehjoernet.dk er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos www.kaffehjoernet.dk.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks.
navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
www.kaffehjoernet.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
Besøger vores hjemmeside
Gennemfører et køb af vores produkter både på www.kaffehjoernet.dk
Opretter en kundekonto
Tilmelder dig vores nyhedsbrev
Anmelder vores hjemmeside
Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback
Konkurrencer, events og lign.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på
kaffehjoernet.dk er Kaffehjørnet ApS, Ulfborg Kirkebyvej 1, DK 6990 Ulfborg,Tel +45 9693 0000, CVR: 37310220

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Bemærk venligst, at dette ikke skal forveksles med at du aktivt kan vælge at din browser gemmer dine betalingsoplysninger.
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet når dataen ikke længere ses som værende brugbar. Dette kan f.eks. være når tidsfristen for at reklamere på en vare er overskredet.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.
Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.
Vi har vores betalingssystem gennem www.quickpay.net, som fungerer som vores databehandler, samt mcb.dk som er databehandler på vores kundeklub på www.kaffehjoernet.dk. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive fortroligt og sikkert opbevaret i henholdsvis www.quickpay.net – og mcb.dk datacentre.
​​​​​​​Vi sender nyhedsbreve ud via Mailchimp, som forsvarligt er databehandler på dette. Alle data som opbevares hos Mailchimp, vil blive slettet permanent såfremt du afmelder dig nyhedsbrevet.
Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@kaffehjoernet.dk