SAGE The Bambino Plus inkl. Smart Grinder kaffekværn

Før DKK 5.995,00
DKK 6.095,00
SparDKK -100,00
På lager
Varenummer:SES500BSS + BCG820BSS
Med denne espressomaskine fra SAGE er det design, innovation og kvalitet der er i fokus.

Ligesom de allerbedste kommercielle espressomaskiner øges vandtrykket gradvist i starten af brygningen for nænsomt at udvide kaffebønnerne og give den optimale smagsoplevelse. Automatisk kontrolleret temperatur sikrer korrekt bryggetemperatur og maksimal espressoudtrækning.

Maskinen kan desuden lave mælkeskum i barista-kvalitet, der forbedrer kaffens smag og er afgørende for at skabe latté-kunst.

Ingen opvarmningstid - den er klar, når du er.

Digital Temperatur Control (PID) leverer vand til præcis den rigtige temperatur, hvilket sikrer optimal espressoudvinding. Automatisk rensning af varmesystemet efter dampning sikrer, at din næste espresso udvindes ved den rigtige temperatur.SAGE SMART GRINDER PRO
The Smart Grinder benytter sig af Dosing IQ-teknologi for at sikre dig den samme mængde hver gang du maler bønner.
Vælg mellem ‘cups’ til french press eller filter, og ‘shots’ til espresso for at få den helt rigtige mængde til dit kaffebehov.

Du kan finjustere alt efter smag.

The Smart Grinder har et LCD-display, 25 malingsindstillinger, 450 g aftagelig bønnebeholder og leveres med to filterholdere til 50-54 og 58 mm espressofiltre. Derudover får du også en lufttæt beholder til opbevaring, der er specielt egnet til stempel- og filterkaffe.

Morgenen blev lige pludselig meget mere overskuelig.

Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>