SAGE The Barista Pro Black Truffle

Før DKK 7.499,00
DKK 6.495,00
SparDKK 1.004,00
På lager
Varenummer:SES878BTR
Tag din kaffe til nye højder med denne Barista Pro Black Truffle.

Med denne espressomaskine kan du lave fantastisk kvalitetskaffe. Maskinen har en LCD-skærm som give dig alle de oplysninger du har brug for, samtidig med et brugervenligt design. Den indbyggede mølle leverer den rigtige mængde malet kaffe efter behov, for fuld smag. Med en 3 sekunders opvarmningstid og præcis espressoudvinding går du fra bønne til kop hurtigere end nogensinde før.

Innovativt ThermoJet varmesystem opnår den optimale udluftningstemperatur på 3 sekunder med øjeblikkelig overgang fra espresso til damp. Klar til at lave din bedste kaffe uden ventetid. Med et enkelt tryk, leverer den integrerede kroniske kværn med dosisstyring den rigtige mængde kaffe efter behov, for maksimal smag. Justerbar slibestørrelse og dosis.

Digital Temperatur Control (PID) leverer vand til den rigtige temperatur +/- 2 ° C, hvilket sikrer optimal espressoudvinding.
Lavtryksforinfusion gradvist øger trykket i starten og hjælper med at sikre, at alle smagsstoffer trækkes jævnt ud under ekstraktionen til en afbalanceret smag.

Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>