SAGE The Oracle Touch Black Stainless

Før DKK 17.995,00
DKK 16.495,00
SparDKK 1.500,00
På lager
Varenummer:SES990BST
Denne Oracle Touch i farven Black Steel fra SAGE med touch-skærm, giver dig mulighed for at vælge mellem klassikere som Latte, Espresso, Long Black, Flat White og Cappuccino.

Du kan nemt justere kaffestyrken, mælkestrukturen og temperaturen, så den passer til din smag. Tilpas din egen kaffe og gem som en favorit med et navn og billede. Lav op til 8 personlige slags kaffe.

I hjertet af Oracle er der et dobbelt rustfrit stål kedel og tredobbelt varme system. Oracle har en dedikeret espresso kedel med PID-teknologi til at udtrække espresso skud til inden for +/- 1 ° C af den valgte temperatur.

For at få den fløjlsagtige tekstur i din mælk har du brug for det rigtige damptryk til at trække i luften og skabe tusindvis af små bobler. Derfor oprettede vi den automatiske dampstang til Oracle Touch, som gør din mælk til et silkeblødt mælkeskum, der er afgørende for at lave Latte-kunst.

Et sandt vidunder indenfor espressomaskiner, som giver dig den ultimative kaffeoplevelse. Selvom du ikke er uddannet barista garanterer vi at du får resultater i samme klasse. Vi har nemlig sat barista ind i maskinen, så du behøver ikke være en!

Det er et klart valg for den raffinerede kaffeelsker.

Specifikationer
Effekt
2400
Farve / materiale
Metalsort
Type
Manuel
Bønnebeholder (gram)
280
Tryk
15
Vandtank (liter)
2,5
Funktioner
Aftagelig drypbakke
Automatisk afkalkningsprogran
Automatisk renseprogram
Autosluk
Indbygget kaffekværn
Justerbar mælkeskummer
Mælkekande
Mælkeskummer
Varmvandsfunktion
Bredde (cm)
39,2 cm
Højde (cm)
45,4 cm
Dybde (cm)
37,3 cm
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>