SAGE The Barista Pro

Før DKK 7.499,00
DKK 6.495,00
SparDKK 1.004,00
På lager
Varenummer:SES878BSS
Med SAGE's The Barista Pro får du ydeevne med en ny intuitiv grænseflade, der giver alle de oplysninger, du har brug for til at lave kvalitetskaffe derhjemme. Den indbyggede mølle leverer den rigtige mængde malet kaffe efter behov, for fuld smag. Med en 3 sekunders opvarmningstid og præcis espressoudvinding går du fra bønne til kop hurtigere end nogensinde før.

Innovativt ThermoJet varmesystem sørge for den optimale udluftningstemperatur på 3 sekunder med øjeblikkelig overgang fra espresso til damp. Klar til at lave den bedste kaffe uden ventetid.

Med et enkelt tryk, leverer den integrerede kroniske kværn med dosisstyring den rigtige mængde kaffe efter behov, for maksimal smag. Du kan endda justere grovheden samt dosis af kaffe. Der medfølger også en mælkekande.

Opnå en konsekvent og afbalanceret espresso ved at bruge den rigtige mængde malet kaffe.

Digital Temperatur Control (PID) leverer vand til den rigtige temperatur +/- 2 ° C, hvilket sikrer optimal espressoudvinding.
Lavtryksforinfusion øger gradvist trykket i starten og hjælper med at sikre, at alle smagsstoffer trækkes jævnt ud og giver en afbalanceret smag.

Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>