SAGE The Dual Boiler

DKK 9.999,00
På lager
Denne espressomaskine er udstyret med to dedikerede boilere til henholdsvis damp og espresso. Du kan skumme din mælk til en præcist kontrolleret ekstraktion ved 93⁰C.
Espressomaskin er fremstillet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal, der ikke går på kompromis med noget som helst og kun det bedste er godt nok.

Denne espresso maskine henvender sig til kaffenyder, der ønsker at styre alle trin i espresso processen, og du kan let og hurtigt blive barista i eget hjem.

The Dual Boiler udstyret med en overtryksventil, der forhindre for højt tryk under ekstraktion, så den bitre smag i dit espresso-shot undgås. The Dual Boiler har også en rigtig lavtryks pre-infusion, som gradvist øger vandtrykket i starten af brygningen. Dette betyder, af kaffebønnerne nænsomt udvides før de tilføres det høje tryk. Bryggetemperaturen samt pre-infusion, tryk og varighed bestemmer du selv og der et utal af muligheder med denne espressomaskine.

Har du spørgsmål til dette produkt, er du velkommen til at kontakte os enten på mail; info@kaffehjoernet.dk eller på telefon; 2115 8959
Specifikationer
Effekt
1700
Farve / materiale
Rustfri stål
Type
Manuel
Tryk
15
Vandtank (liter)
1,7
Funktioner
Aftagelig drypbakke
Automatisk afkalkningsprogran
Automatisk renseprogram
Autosluk
Justerbar mælkeskummer
Justerbart kaffeudløb
Kopvarmer
Mælkeskummer
Varmvandsfunktion
Bredde (cm)
45,0 cm
Højde (cm)
40,0 cm
Dybde (cm)
45,1 cm
Vægt (kg)
13,0 kg
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>