SAGE The Dual Boiler

Før DKK 10.999,00
DKK 9.295,00
SparDKK 1.704,00
På lager
Varenummer:BES920UK
Med denne espressomaskine The Dual Boiler fra SAGE får du to dedikerede boilere til damp og espresso. Det betyder at du kan steame mælk med en selvstændig damp-kedel. Og samtidig styre den anden kedels temperatur, så din espresso-ekstraktion bliver præcist som du ønsker.

Espressomaskine er fremstillet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal, der ikke går på kompromis med noget som helst og kun det bedste er godt nok.

Denne espresso maskine henvender sig til kaffenyder, der ønsker at styre alle trin i espresso processen, og du kan let og hurtigt blive barista i eget hjem.

The Dual Boiler udstyret med en overtryksventil, der forhindre for højt tryk under ekstraktion, så den bitre smag i dit espresso-shot undgås. The Dual Boiler har også en rigtig lavtryks pre-infusion, som gradvist øger vandtrykket i starten af brygningen. Dette betyder at kaffebønnerne nænsomt udvides før de tilføres det høje tryk. Bryggetemperaturen samt pre-infusion, tryk og varighed bestemmer du selv og der et utal af muligheder med denne espressomaskine.

Har du spørgsmål til dette produkt, er du velkommen til at kontakte os her: info@kaffehjoernet.dk / tlf: 21 15 89 59
Specifikationer
Effekt
1700
Farve / materiale
Rustfri stål
Type
Manuel
Tryk
15
Vandtank (liter)
1,7
Funktioner
Aftagelig drypbakke
Automatisk afkalkningsprogran
Automatisk renseprogram
Autosluk
Justerbar mælkeskummer
Justerbart kaffeudløb
Kopvarmer
Mælkeskummer
Varmvandsfunktion
Bredde (cm)
45,0 cm
Højde (cm)
40,0 cm
Dybde (cm)
45,1 cm
Vægt (kg)
13,0 kg
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>