Moccamaster afkalkning 1 liter MMAFKALK

DKK 85,00
På lager
Varenummer:MMAFKALK
Dette originale Moccamaster afkalkningsmiddel, kan anvendes til ALLE Moccamaster kaffemaskiner, men også særdeles anvendelig til helt almindelig kaffemaskiner af andet mærke.

Fremgangsmåde:
Hæld hele flaskens indhold i vandbeholderen og kør halvdelen igennem. Sluk maskinen, og lad den stå en halv time inden resten af væsken køres igennem. Når alt alkalkningsmiddel er kørt igennem, hældes det fra glaskanden tilbage i flasken, da det kan genbruges yderligere 3 gange.
Til slut er det en god ide at køre kaffemaskinen igennem et par gange med rent vand, så alt bliver skyllet godt igennem for evt. rester af afkalkning.

Info
Beskyt din Moccamaster kaffemaskine på bedste vis og hold liv i den i mange år med denne effektive Moccamaster afkalker. Dette flydende afkalkningsmiddel er specielt fremstillet til netop Moccamaster.
Det flydende afkalkningsmiddel renser din kaffemaskine effektivt og hurtigt. De vitale dele i kaffemaskinen bliver grundig afkalket, så du sikrer den gode bryggetid og det lave energiforbrug. Ved at holde din Moccamaster kaffemaskine ren, holder varmelegemet længere og maskinen fungerer derved optimalt i rigtig mange år.

Beskytter maskinens varmelegeme og forlænger levetiden
Renser kaffemaskinen hurtigt og effektivt for kalk og smuds
1 liter flaske = kan genbruges / genanvendes 3 gange.

OBS! Vi anbefaler, at du afkalker din maskine efter ca. 40 kander kaffe.
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>