SAGE The Oracle Black Truffle

DKK 13.995,00
På lager
Varenummer:BES980BTR
Verdens første automatiske manuelle espressomaskine.

The Oracle er verdens første automatiske manuelle espressomaskine, der giver dig den ægte cafékvalitet uden en barista. Denne espressomaskine er fremstillet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal, der ikke går på kompromis med noget som helst.

The Oracle har automatisk kværning, dosering, tampning og mælkeskumning, der automatiserer de to sværeste dele af en manuel espresso. Man skulle tro, at der sad en ægte barista indeni – Let og enkelt.

I hjertet af Oracle er der et dobbelt rustfrit stål kedel og tredobbelt varme system. Oracle har en dedikeret espresso kedel med PID-teknologi til at udtrække espresso skud til inden for +/- 1 ° C af den valgte temperatur. Oracle har også en dedikeret dampkedel til at levere øjeblikkelig og kontinuerlig damp på efterspørgslen. Du kan udtrække espresso og tekstur mælk samtidig giver det dig mulighed for at fange de sarte aromaer af espresso i din kaffe ved at have espresso og mælk klar på samme tid.

Et sandt vidunder indenfor espressomaskiner, som giver dig den ultimative kaffeoplevelse. Selvom du ikke er uddannet barista, garanterer vi at du får resultater i samme klasse.

Det er et klart valg for den raffinerede kaffeelsker.
Specifikationer
Effekt
2400
Farve / materiale
Black Truffle
Type
Manuel
Bønnebeholder (gram)
280
Tryk
15
Vandtank (liter)
2,5
Funktioner
Aftagelig drypbakke
Automatisk afkalkningsprogran
Automatisk renseprogram
Autosluk
Indbygget kaffekværn
Justerbar mælkeskummer
Justerbart kaffeudløb
Kopvarmer
Mælkebeholder
Mælkeskummer
Varmvandsfunktion
Bredde (cm)
37,3 cm
Højde (cm)
45,3 cm
Dybde (cm)
40,9 cm
Vægt (kg)
19,0 kg
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>