0
  • Handelsbetingelser for Kaffehjørnet.dk

Handelsbetingelser for Kaffehjørnet.dk

Generelle oplysninger

Kaffehjørnet.dk
CVR. nr. 37310220
Ulfborg Kirkebyvej 1, 6990 Ulfborg
E-mail: info@kaffehjoernet.dk
Telefon 2115 8959

Betaling
På Kaffehjørnet.dk kan der betales med Dankort. Kaffehjørnet.dk tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Levering
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

  • PostNord med omdeling
  • GLS Pakkeshop

Forventet leveringstid er 1 hverdag. Afgiver du din ordre inden kl. 12.00 sendes varen samme dag. Bemærk at dette kun gælder for hverdage. Såfremt dette ikke er muligt vil du blive kontaktet så hurtigt som muligt. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.
Kaffehjørnet.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem, og vi leverer kun i Danmark. Dog ikke Grønland og Færøerne.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du har modtaget din vare(r)
Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@kaffehjoernet.dk eller ringe på 2115 8959. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Bemærk, at du ikke kan fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for varen fra afsendelsestidspunkt til vi modtager varen.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Kaffeposer eller andet tilbehør, hvor emballagen er brudt tages ikke retur.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.
Vi refunderer din betaling senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Kaffehjørnet.dk
Ulfborg Kirkebyvej 1
6990 Ulfborg

Du har naturligvis også muligheden for at aflevere varen i vores butik på Ulfborg Kirkebyvej 1, 6990 Ulfborg.

Hvad skal du sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på Kaffehjørnet.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Kaffehjørnet.dk
Ulfborg Kirkebyvej 1
6990 Ulfborg

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bytteservice
Når en vare skal byttes skal du selv afholde udgiften for forsendelse til Kaffehjørnet.dk.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Kaffehjørnet og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores butik på 2115 8959 (mandag-fredag 10-17) eller info@kaffehjoernet.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, mail: cfk@kfst.dk

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Kaffehjørnet.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.
Priserne for vores varer på vores webshop er de gældende. Det betyder, at priser fra evt. Priceruner, Google og lign. kan afvige. Denne evt. prisafvigelse er vi ikke ansvarlige for.