Eureka MIGNON Specialité - Krom

DKK 4.599,00
Fjernlager - 4-5 dages levering
Varenummer:EME55B23M20T00000951
Denne kværn formår med sine 55 mm flade knive at male din kaffe så ensartet og præcist, at det giver dig den blødeste espresso. Samtidig er den også alsidig nok til at kværne til andre kaffetyper, men det er til espresso den virkelig brillerer. Indstilling af formalingsgraden sker trinløst med Eurekas patenterede system, og du kan dermed mikro-justere og er ikke låst til faste trin i finhed.

Den har indbygget digital timer, så du kan forudindstille hvor lang tid den skal kværne til én kop og to kopper. Derudover kan den naturligvis også kværne kontinuerligt, hvis du bruger den til en større mængde kaffe eller hvis du "single doser".

Udover at kaffen kværnes utroligt jævnt, og gør det nemt at distribuere den jævnt i dit portafilter, så er det mest imponerende næsten at kværnen er utrolig støjsvag. Kaffekværne til hjemmet har ofte været meget støjende, men det laver Eureka om på med denne kværn. De har bygget en effektiv støjdæmpning ind i kabinettet, og du kan nu lave morgenkaffe uden at vække hele huset!

Alle detaljer virker gennemtænkte på denne kværn. Selv en detalje som rengøring har de gjort nemt og hurtigt, for du kan fjerne det øverste knivblad og rense kværnen, uden at du skal til at indstille formalingsgraden på ny når du samler den igen.

Med denne kværn får du en perfekt kombination af form og funktion - og ikke mindst kvalitet.
Specifikationer
Farve / materiale
Krom
Effekt (watt)
310
Kapacitet (gram)
300
Kværntype
Flade knive
Funktioner
Aftagelig beholder
Indstilling malingsgrad
Kopvælger
LCD display
Transparent låg
Bredde (cm)
12 cm
Højde (cm)
35 cm
Dybde (cm)
18 cm
Vægt (kg)
5,6 kg
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>