0

Kaffehjørnets videobibliotek

Her kan du får et hurtigt overblik over vores videoer:

Siemens espressomaskine EQ8 6-serien:

Se eller gense denne video af den elegant espressomaskine espressomaskine fra Siemens. Den har indbygget kaffekværn, et overskueligt betjeningspanel, der gør det let at vælge den type kaffe du ønsker. Du har naturligvis også mulighed for individuelle indstillinger, der let kan gemmes. Alle informationer tilgås simpelt og du bestemmer selv styrken og mængden på din kaffe. Espressomaskinen skummer automatisk mælken, hvis du ønsker en Cappuccino eller en Caffe latte og kræver næsten ingen rengøring.

Delonghi Scultura Carbon

Delonghi – Scultura Carbon er en semi-auto espressomaskine med 2-1 funktion, der gør at du både kan brygge med formalet kaffe eller “Easy Serving Espresso” metoden (ESE pods) til en kop eller to kopper.
Espressomaskinen fås i farverne sort, hvid og beige. En lille super maskine der trods sin størrelse og pris leverer en særdeles god kop kaffe.

Miele CM 7500 Espressomaskine

Miele CM 7500 er en super eksklusiv og elegant espressomaskine med 20 forskellige drikkevarer, der er forud programmeret og de laves fuldautomatisk.
Miele CM 7500 er testet til 50.000 brygninger, hvilket svarer til en levetid på 20 år.

Delonghi Eletta Cappuccino

DeLonghi Eletta Cappuccino er en elegant espressomaskine, der henvender sig til folk, der er villige til at bruge lidt ekstra for kaffe- og mælkemulighederne. Espressomaskinen er en meget flot espressomaskine, der er perfekt til en cremet cappuccino.

Sage The Oracle - Heston Blumenthal 

Sage The Oracle udviklet i samarbejde med Heston Blumenthal.
Den er et sandt vidunder indenfor espressomaskiner, som giver dig den ultimative kaffeoplevelse. Selvom du ikke er uddannet barista, garanterer vi at du får resultater i samme klasse. Bliv barista hjemme hos dig selv med denne luksus espressomaskine.

Miele cm 6310 Espressomaskine

Miele CM 6310 espressomaskine i stilfuldt design og perfekt aroma. Miele er kendt for ikke at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, og denne automatiske espressomaskine er ingen undtagelse. Maskinen indeholder en masse lækre funktioner som LED-lys, kopvarmer og automatisk rengøring efter brygning af kaffedrikke med mælk. One-Touch for Two lader dig brygge to kopper kaffe på samme tid - så er der ekstra tid til hyggelig samtale med den, du skal drikke kaffe med.

Siemens Espressomaskine EQ9 S 300

Se den elegante espressomaskine fra Siemens EQ9 S 300. Den ekstremt støjsvage, aromakapslede eksklusive kaffekværn af førsteklasses keramik maler de værdifulde bønner på en meget stille måde. Henter det bedste frem i hver bønne. Bønnesorter adskiller sig med hensyn til mange faktorer, bl.a. bønnernes størrelse, fugtighed og olieindhold. Alle disse faktorer har indflydelse på den pulvermængde, der males, og dermed også kaffens styrke.

Siemens EQ6 S 300 - Ny elegant espressomaskine fra Siemens

Den elegante nye espresso fra Siemens EQ.6 TE603201RW laver en smagfuld kaffe hver gang. Den integreret kværner, sensitive touch-skærm samt andre smarte funktioner gør det nemt at nyde en smagfuld kaffe derhjemme. Maksimal aroma takket være optimal bryggetemperatur/SensoFlow system. For at aromaen i en kop espresso eller andet kaffevalg kan udfolde sig fuldt ud, skal den brygges ved den helt rigtige temperatur. Den ideelle bryggetemperatur for en perfekt espresso ligger mellem 90 °C og 95 °C. Dette krav opfylder denne maskine.
Perfekt kaffe ikke kun i de gængse kopstørrelser, men også i den individuelt ønskede påfyldningsmængde, hvilket naturligvis kan justeres på denne espressomaskine.

Siemens EQ 3 S300 Espressomaskine

Siemens EQ.3 Espressomaskine

Den keramiske kværn sikre du dig både en lydsvag, men også en lang holdbarhed på maskinen og du får det maksimale aroma ud af hver enkelte kaffebønne.
Med milkPerfect kan man lave en fast og fint mælkeskum også for nybegynderen. Takket være automatisk piskning direkte i koppen.
Det eneste du skal gøre er at fylde mælk nemt og enkelt i koppen og lad den skumme op. Så nemt er det også at rengøre mælkeskummeren. Den er nem at tage af og kan vaskes i opvaskemaskinen.
Læs mere om denne elegante espressomaskine her

Delonghi ECAM 25 462 B

Delonghi ECAM 25.462.B Espressomaskine Flot kaffemaskine, med blot et tryk på en knap laver en perfekt cappuccino, takket være De’Longhis patenterede automatiske cappuccino-system. Du har med "min mælk"-knappen mulighed for at vælge mellem latte macchiato, caffe latte og mælk. Udstyret med to-linjers display med mulighed for at tilpasse din kaffe, som du ønsker, aktiv kopvarmer og vandfilter. Det har aldrig været lettere at tilpasse din kaffe.