0

Sage The Oracle Touch. Incl. 1 pose kaffe

(SES990UK)

Velkommen til næste generations fuldautomatiske espressomaskine, hvor der er lige ved hånden kan laves ægte cafékvalitets kaffe derhjemme.  Swipe på touch-skærmen. Vælg kaffedrik. God fornøjelse.
Udover 1 pose friske kaffebønner.

Lager status

Varen er på vores lager – leveres inden for 1 hverdag.

19.999,00 kr.

Detalje om produktet

Sage The Oracle Touch

Den nye Oracle Touch med berøringsskærm, giver dig mulighed for at vælge mellem klassikere som Latte, Espresso, Long Black, Flat White og Cappuccino.

Du kan nemt justere kaffestyrken, mælkestrukturen og temperaturen, så den passer til din smag. Tilpas din egen kaffe og gem som en favorit med et navn og billede. Lav op til 8 personlig kaffe.

I hjertet af Oracle er der et dobbelt rustfrit stål kedel og tredobbelt varme system. Oracle har en dedikeret espresso kedel med PID-teknologi til at udtrække espresso skud til inden for +/- 1 ° C af den valgte temperatur. 

For at få den fløjlsagtige tekstur i din mælk har du brug for det rigtige damptryk til at trække i luften og skabe tusindvis af små bobler. Derfor oprettede vi den automatiske dampstang til Oracle Touch, som gør din mælk til et silkeblødt mikroskum, der er afgørende for en Latte-kunst.

Et sandt vidunder indenfor espressomaskiner, som giver dig den ultimative kaffeoplevelse. Selvom du ikke er uddannet barista; barista er det italienske ord for bartender, garanterer vi at du får resultater i samme klasse, fordi Vi har sat barista  ind i maskinen, så du behøver ikke være en!

Det er et klart valg for den raffinerede kaffeelsker.

Relaterede produkter

SAGE The Oracle. incl 1 kaffe pose

16.999,00 kr.

Siemens Espressomaskine EQ9 S 700. TI907201RW Incl. 2 pk. friske kaffebønner

14.449,00 kr.

Sage The Dual Boiler

9.999,00 kr.

Varen er nu lagt i kurven

Shop videre Til kurven