0

Sage The Bambino inkl. Dose control kaffekværn

(BAM-DOSE)

Sage the Bambino er den første espressomaskine i sin klasse med fuldautomatisk mælkeskummer, og hvor du kan indstille både temperatur og tekstur. Sage the Dose Control - Tag kontrol over dine friske bønner med 60 præcise grind-indstillinger, der giver dig den ultimative kontrol. Maskinens koniske kværn i rustfrit stål minimerer slidvarmen og beskytter kaffebønnernes olier, så er du sikret en frisk kaffesmag hver gang.

Lager status

Varen er ikke på lager – Leveringstid 2 - 4 dag(e). Kontakt os for mere info på 2426 2374 eller mail.

4.999,00 kr.

Detalje om produktet

Sage The Bambino espressomaskine

DESIGN. INNOVATION. KVALITET.
Ligesom de allerbedste kommercielle espressomaskiner øges vandtrykket gradvist i starten af brygningen for nænsomt at udvide kaffebønnerne og give den optimale smagsoplevelse. Automatisk kontrolleret temperatur sikrer korrekt bryggetemperatur og maksimal espressoudtrækning. 

Leverer barista kvalitet mikroskum, der forbedrer kaffens smag og er afgørende for at skabe latté-kunst.

Ingen opvarmningstid - den er klar, når du er.

Digital Temperatur Control (PID) leverer vand til præcis den rigtige temperatur, hvilket sikrer optimal espressoudvinding.

Automatisk rensning af varmesystemet efter dampning sikrer, at din næste espresso udvindes ved den rigtige temperatur.

Sage The Dose Control

Velsmagende kaffe starter med den korrekte mængde friskmalet kaffe. Men forskellige bryggemetoder kræver forskellige doseringer og varianter af kaffen. Derfor er det også svært at få din favorit kaffe hver eneste gang. Men sådan behøver det ikke at være her.

Sage the Dose Control giver dig 60 forskellige indstillinger fra den fineste espresso til den groveste stempelkaffe, så kan du ramme den samme dosering hver eneste gang. Der er fuld kontrol med den præcise elektroniske timer, som kan indstilles for hvert enkelt sekund. Kværnværket er lavet i rustfrit stål og er designet til at minimere varmen under processen og beskytte kaffebønnernes olier.

Relaterede produkter

Sage kaffekværn

1.999,00 kr.

Sage rengøringspulver til espressomaskiner

249,00 kr.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk. Incl. 2 pk. friske kaffebønner

3.299,00 kr.

Varen er nu lagt i kurven

Shop videre Til kurven