0

Om Kaffehjørnet.dk

Holdet bag Kaffehjørnet

Kærlighed til kaffe finder du hos os

Holdet bag Kaffehjørnet.dk består fra venstre af John (indkøber/salg og regnskab), Dorit (salg), Tanja (salg) og Kasper (salg, indkøb og webshop).

Kaffehjørnet.dk er en selvstændig afdeling under Installationsfirmaet Fa. Jens Byskov A/S, der har eksisteret siden 1973 med hovedafdeling i Ringkøbing, Vestjylland.

I vores butik på Vellingvej 45 har vi nu indrettet et hjørne med kaffe- og espressomaskiner, og det er naturligt, at vores nye afdeling skulle hedde; Kaffehjørnet.dk.

Vores udvalg er så stort, at det gør os til Vestjyllands største kaffe- og espressocenter. Vi tilbyder kaffe- og espressomaskiner til en hver smag og pris. Desuden har vi mange forskellige spændende friske kaffebønner, som du altid er velkommen til at komme ind og smage.

Vores ønske/mål er, at alle får mulighed for en tilfredsstillende kaffe-og/eller espressomaskine til rimelige priser og tilbyde et stort udvalg af kaffebønner.

Velkommen til Kaffehjørnet.dk og du er velkommen til at kontakte os på telefon: 2426 2374 eller på mail: info@kaffehjoernet.dk

En lille intro video fra vores opstart
(Optaget af Radio Max)

John (Indkøber, salgchef og kaffeexpert)
 
Tanja (Salg)
 
Kasper (Salg, webshop og indkøb)