Moccamaster Moccafour Black (fåes med automatisk vandpåfyldning)

DKK 8.169,00
Vælg variant for status
Moccafour filterkaffemaskine fra Moccamasters professionelle serie. Denne model er særlig egnet til virksomheder med brug for at brygge meget kaffe, eller til cafeer, restauranter og hoteller. Moccafour gør det muligt at brygge to kander kaffe samtidig – med en komplet kapacitet på 32 liter/256 kopper kaffe i timen. To varmeplader på toppen sørger for at du kan have op til to kander drikkeklar kaffe klar.

Leveres med 4 stk glaskander

Hver kande er udstyret med blanderør, som sikrer en jævn kaffekvalitet. Moccafour Black kaffemaskine kan både fåes med manuel vandpåfyldning og automatisk vandpåfyldning.

Filtertraktens størrelse er på 110mm i omkreds.
Maximum effekt er 3040W, 230Volt.


Moccafour er håndsamlet, testet individuelt og er godkendt af European Coffee Brewing Centre. Den kan passe ind i ethvert storkøkken med forskellige behov. Dele af høj kvalitet sikrer dig en pålidelig og effektiv kaffemaskine.


Bemærk ved automatisk vandpåfyldning
Hvis du vælger automatisk vandpåfyldning, anbefaler vi altid, at montere et professionelt vandfilter mellem maskinen og vandtilslutningen.

Garanti
Der ydes to års garanti på denne type maskine der sælges til virksomheder. Moccamasters catering serie er designet til at være ekstremt slidstærk.

Kræver 16 AMP sikring
Specifikationer
Farve / materiale
Sort
Effekt (watt)
3040
Funktioner
Glaskande
Fåes med automatisk vandpåfyldning
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>