Moccamaster KBGC982 AO-O

DKK 1.999,00
På lager
En Moccamaster KBGC982 AO kaffemaskine er en af de mere vovede modeller, som produceres i en lang række moderne farver. Denne model er i en frisk orange rød farve, og vil helt sikkert være et unikt blikfang i dit køkken.

Denne premium Moccamaster model i orange kombinerer brugervenlighed, tidsløst design og holdbarhed. En topmodel som brygger 10 kopper kaffe (1,25 liter) på bare 6 minutter, har automatisk drypstop og autosluk.

KBGC982 AO filterkaffemaskinen kommer i en række stilfulde farver og du får her den velkendte Moccamaster kvalitet, stil og brugervenlighed.

Modellen har separate varmeelementer og selvstændig styring af varmepladen, som gør at kaffen holdes perfekt varm efter brygningen.

På siden af maskinen er der en kalkindikator, som viser når der er for meget kalk i maskinen.

Kaffemaskinen slukker automatisk efter 40 minutter, når den ikke er i brug, hvilket gør den både miljøvenlig og økonomisk i drift. Maskinen har to varmelegemer, det ene varmelegeme sørge for at brygge kaffen, mens det andet holder den færdige kaffe varm. Så kommer du ikke til at have problemer med kold kaffe.

Moccamaster yder altid 5 års garanti, og ved online registrering efter købet forlænges denne til 10 år. Ikke at vi tror den bliver nødvendig at benytte, men trygt at have.
Specifikationer
Farve / materiale
11 trendy farver
Antal kopper
10
Antal varmelegemer
2
Bryggetid (min)
6
Effekt (watt)
1520
Kapacitet (liter)
1,25
Funktioner
Afkalkningsindikator
Autosluk
Drypstop
Glaskande
Bredde (cm)
32,5 cm
Højde (cm)
35,5 cm
Dybde (cm)
17,0 cm
Vægt (kg)
3,1 kg
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>