0

Rigtig god iskaffe

Det du skal bruge er:

Et espressoshot  eller en rest kold stærk kaffe, ca 1 dl. Du kan også bruge 2 tsk. instant kaffe som du rører  ud i 3 – 4 spsk. kogende vand

  • 1 1/2 tsk. sukker eller vaniljesirup (Vaniljesirup er lettere at røre ud)
  • Masser af isterninger, du kan med fordel bruge isterninger fremstillet af kaffe.
  • 2 dl mælk – evt. pisket til tyk kold mælkeskum

Fremgangsmåde og det ta’r kun 5 min.

Rør kaffe og sukker/vaniljesirup sammen i et glas, så det bliver opløst. Kom rigelig med isterninger i – brug gerne isterninger fremstillet af friskbrygget kaffe - og top hemmeligheden er cremet kold mælkeskum. Fyld glasset op.
Den cremet mælkeskum kan evt. fremstilles ved hjælp af en stavblender eller en elektriske mælkeskummere . Vi tilbyder Krups automatisk mælkeskummer, men man kan sagtens bruge kold mælk.
Afslut med lidt kakaodrys på toppen og serveres fint med sugerør.

Tilbage til kaffe opskrifter