Siemens Espressomaskine EQ 3. TI303203RW sølv.

DKK 3.999,00
Ikke på lager
Med denne EQ3 fuldautomatiske espressomaskine fra Siemens kan du lave kaffe som en ægte barista. Maskinen brygger den perfekte kop kaffe, hver gang! Du kan desuden indstille styrken på kaffen og lave mange lækre kaffevarianter. En fuldautomatisk espressomaskine er for dig som ikke interessere sig for selve bryggeprocessen, men blot ønsker at nyde en god kop kaffe.

Med milkPerfect funktionen kan du lave fast og fint mælkeskum også for nybegynderen. Takket være automatisk piskning direkte i koppen. Det eneste du skal gøre er at fylde mælk i koppen og lad den skumme op. Det er desuden nemt at rengøre mælkeskummeren da den kan vaske i opvaskemaskinen.

Med maskinens keramiske kværn sikre du dig både en lydsvag og holdbar maskine og du får med denne kværn den maksimale aroma ud af hver enkelt kaffebønne. Den fantastiske dobbeltkop-funktion giver mulighed for at lave to kopper espresso eller café créme.

Alle EQ espressomaskiner har det verdensberømte sensoFlow System, der sørge for altid at vandet er i de helt rigtige temperatur, og under hele brygningen. Dermed er du garanteret en enestående espresso, hver gang.

Hvis maskinen ikke er i brug i et stykke tid, slukker den automatisk for at spare på strømmen.

Specifikationer
Effekt
1300
Farve / materiale
Sølv
Type
Fuldautomatisk
Bønnebeholder (gram)
250
Tryk
15
Vandtank (liter)
1,4
Funktioner
Aftagelig drypbakke
Automatisk afkalkningsprogran
Automatisk renseprogram
Autosluk
Indbygget kaffekværn
Justerbar mælkeskummer
Justerbart kaffeudløb
Kopvarmer
Mælkeskummer
Varmvandsfunktion
LCD-display
Bredde (cm)
24,7 cm
Højde (cm)
37,8 cm
Dybde (cm)
42,0 cm
Vægt (kg)
7,4 kg
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>