Siemens Espressomaskine EQ9 S 700. TI907201RW Incl. 2 pk. friske kaffebønner

DKK 14.495,00
Ikke på lager
Maksimal aroma takket være optimal bryggetemperatur –sensoFlow System. For at aromaen i en kop espresso kan udfolde sig fuldt ud, skal den brygges ved den helt rigtige temperatur.

Individuel tilpasning af koppens størrelse – individualCup Volume.
Perfekt kaffe ikke kun i de gængse kopstørrelser, men også i den individuelt ønskede påfyldningsmængde, er et spørgsmål om den perfekte teknik.

Henter det bedste frem i hver bønne – coffeeSensor-system.
Bønnesorter adskiller sig med hensyn til mange faktorer, bl.a. bønnernes størrelse, fugtighed og olieindhold. Alle disse faktorer har indflydelse på den pulvermængde, der males, og dermed også kaffens styrke.

Uanset hvor mange kaffespecialiteter du vælger, om det er stærk espresso, cremet cappuccino, latte macchiato eller caffelatte: Med oneTouch DoubleCup bliver din kaffe brygget ved et tryk på en knap, nemmere kan det ikke blive. Og endnu bedre: du kan også brygge kaffen i to kopper samtidig.

En fuldautomatisk kaffemaskine er ikke kun ideel til individualister, men også for gode værter. Hvis du har mange gæster til kaffe, kan du, med beholderfunktionen, brygge flere kopper Caffè Crema efter hinanden og opbevare dem i en beholder. Men drikkekarussellen kan du vælge mellem at brygge 2 kopper (ca. 250 ml), 4 kopper (ca. 500 ml) og 6 kobber (ca. 750 ml). På den måde kan alle gæster nyde aromatisk Caffè Crema – sammen med deres vært.
Specifikationer
Effekt
1500
Farve / materiale
Rustfri stål
Type
Fuldautomatisk
Bønnebeholder (gram)
250
Tryk
19
Vandtank (liter)
2,3
Funktioner
Aftagelig drypbakke
Automatisk afkalkningsprogran
Automatisk renseprogram
Autosluk
Indbygget kaffekværn
Justerbar mælkeskummer
Justerbart kaffeudløb
Kopvarmer
Mælkebeholder
Mælkeskummer
Varmvandsfunktion
Bredde (cm)
31,6 cm
Højde (cm)
38,2 cm
Dybde (cm)
47,0 cm
Vægt (kg)
12,2 kg
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>