Siemens Espressomaskine EQ9 S 700. TI907201RW Incl. 2 pk. friske kaffebønner

DKK 14.495,00
Ikke på lager
Denne Siemens EQ9 S700 er storebror til EQ9 S500 og byder på ekstra funktioner som tager din kaffeoplevelse til et endnu højere niveau.

Denne model har bl.a. Calc'nClean som er et fuldautomatisk rengørings- og afkalkningsprogram og har desuden en aftagelig bryggeenhed. IndividualCup Volume som betyder at du får tre forudindstillede kopstørrelser "lille", "middel" og "stor", som kan justeres individuelt i fem trin for at passe perfekt til din kop.

Med det smarte oneTouch DoubleCup bliver din kaffe brygget nemt og hurtigt ved tryk på kun én knap, og endda i to kopper samtidig, hvis du ønsker det. AromaDouble Shot byder på en stærkere kaffe med samme fyldige aroma.

For at aromaen i en kop espresso kan udfolde sig fuldt ud, skal den brygges ved den helt rigtige temperatur. Dette klarer denne maskine uden problemer grundet det innovative varmesystem SensoFlow, som garanterer en perfekt kop kaffe hver eneste gang.

En fuldautomatisk kaffemaskine er ikke kun ideel til individualister, men også for gode værter. Hvis du har mange gæster til kaffe, kan du, med beholderfunktionen, brygge flere kopper Caffè Crema efter hinanden og opbevare dem i en beholder. Med drikkekarussellen kan du vælge mellem at brygge 2 kopper (ca. 250 ml), 4 kopper (ca. 500 ml) og 6 kobber (ca. 750 ml). På den måde kan alle gæster nyde aromatisk Caffè Crema – sammen med deres vært.
Specifikationer
Effekt
1500
Farve / materiale
Rustfri stål
Type
Fuldautomatisk
Bønnebeholder (gram)
250
Tryk
19
Vandtank (liter)
2,3
Funktioner
Aftagelig drypbakke
Automatisk afkalkningsprogran
Automatisk renseprogram
Autosluk
Indbygget kaffekværn
Justerbar mælkeskummer
Justerbart kaffeudløb
Kopvarmer
Mælkebeholder
Mælkeskummer
Varmvandsfunktion
Bredde (cm)
31,6 cm
Højde (cm)
38,2 cm
Dybde (cm)
47,0 cm
Vægt (kg)
12,2 kg
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>