SAGE The Bambino inkl. Dose control kaffekværn

DKK 4.999,00
Ikke på lager
Inklusiv 1kg friskristet espressokaffe

Med denne espressomaskine fra SAGE er det design, innovation og kvalitet der er i fokus.

Ligesom de allerbedste kommercielle espressomaskiner øges vandtrykket gradvist i starten af brygningen for nænsomt at udvide kaffebønnerne og give den optimale smagsoplevelse. Automatisk kontrolleret temperatur sikrer korrekt bryggetemperatur og maksimal espressoudtrækning.

Maskinen kan desuden lave mælkeskum i barista-kvalitet, der forbedrer kaffens smag og er afgørende for at skabe latté-kunst.

Ingen opvarmningstid - den er klar, når du er.

Digital Temperatur Control (PID) leverer vand til præcis den rigtige temperatur, hvilket sikrer optimal espressoudvinding. Automatisk rensning af varmesystemet efter dampning sikrer, at din næste espresso udvindes ved den rigtige temperatur.

SAGE THE DOSE CONTROL
Velsmagende kaffe starter med den korrekte mængde friskmalet kaffe. Men forskellige bryggemetoder kræver forskellige doseringer og varianter af kaffen. Derfor er det også svært at få din favorit kaffe hver eneste gang. Men sådan behøver det ikke at være her.

Sage the Dose Control giver dig 60 forskellige indstillinger fra den fineste espresso til den groveste stempelkaffe, så kan du ramme den samme dosering, hver eneste gang. Der er fuld kontrol med den præcise elektroniske timer, som kan indstilles for hvert enkelt sekund. Kværnværket er lavet i rustfrit stål og er designet til at minimere varmen under processen og beskytte kaffebønnernes olier.

Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>