0

Sage The Barista Pro

(SES878BSS)

Med ThermoJet varmesystem starter efter 3 sekunder Barista-kvalitet ydeevne med en ny intuitiv grænseflade, der giver alle de oplysninger, du har brug for til at lave cafékvalitet kaffe derhjemme. Den indbyggede mølle leverer den rigtige mængde malet kaffe efter behov, for fuld smag. Med en 3 sekunders opvarmningstid og præcis espressoudvinding går du fra bønne til kop hurtigere end nogensinde før.

Lager status

Varen er ikke på lager – Leveringstid 2 - 4 dag(e). Kontakt os for mere info på 2426 2374 eller mail.

6.999,00 kr.

Detalje om produktet

Sage The Barista Pro SES878BSS

Barista-kvalitet ydeevne med en ny intuitiv grænseflade, der giver alle de oplysninger, du har brug for til at lave cafékvalitet kaffe derhjemme. Den indbyggede mølle leverer den rigtige mængde malet kaffe efter behov, for fuld smag. Med en 3 sekunders opvarmningstid og præcis espressoudvinding går du fra bønne til kop hurtigere end nogensinde før.

LCD-skærmen giver dig alle de præcise oplysninger, du har brug for at lave kaffe, præcis som du kan lide det hver gang

Hurtigere opvarmningstid
Innovativt ThermoJet varmesystem opnår den optimale udluftningstemperatur på 3 sekunder med øjeblikkelig overgang fra espresso til damp. Klar til at lave din bedste kaffe uden ventetid.

Med et enkelt tryk, leverer den integrerede kroniske kværn med dosisstyring den rigtige mængde kaffe efter behov, for maksimal smag. Justerbar slibestørrelse og dosis.

Opnå en konsekvent og afbalanceret espresso ved at bruge den rigtige mængde malet kaffe. 54mm porta-filteret med 19-22 gram er nøglen til fuld smag og kaffekvalitet kaffe.

Digital Temperatur Control (PID) leverer vand til den rigtige temperatur +/- 2 ° C, hvilket sikrer optimal espressoudvinding. 
Lavtryksforinfusion gradvist øger trykket i starten og hjælper med at sikre, at alle smagsstoffer trækkes jævnt ud under ekstraktionen til en afbalanceret smag.

Relaterede produkter

Delonghi KG520 kaffekværn

1.599,00 kr.

Delonghi ECAM 550.55SB

7.999,00 kr.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk. Incl. 2 pk. friske kaffebønner

3.299,00 kr.

Varen er nu lagt i kurven

Shop videre Til kurven