Rocket Appartamento espressomaskine Kobber

DKK 10.995,00
Fjernlager - 4-5 dages levering
Italiensk håndværk og design når det er bedst. Denne Appartamento espressomaskine fra Rocket er perfekt hvis du vil være en barista i dit eget hjem. Med denne maskine kan du brygge og steame samtidig og den har kapacitet nok til flere kopper kaffe i træk.

Modellen er semi-automatisk, hvilket betyder at du blandt andet selv skal kværne dine kaffebønner. Med en semi-automatisk espressomaskine bliver du mere involveret i bryggeprocessen end med en fuldautomatisk model, men maskinen hjælper dig stadig med noget af processen undervejs, i modsætning til en manuel udgave. Altså en god maskine hvis du ønsker en espressomaskine som ligger mellem en fuldautomatisk og en manuel.

Appartamento er italiensk og betyder lejlighed, hvilket kommer til udtryk i espressomaskinens kompakte look som er skabt til miljøer, hvor plads har en betydning. Selvom maskinen er kompakt er der ikke gået på kompromis med ydeevne eller vigtige features som forventes af en Rocket maskine. Der er derudover masser af muligheder for at tilpasse styrken på kaffen, og der kan laves flere forskellige kaffevarianter.

Maskinens vandbeholder kan indeholde 1.8 liter vand. Der er desuden en mælkeskummer, som let laver cremet mælkeskum til f.eks din cappuccino. Vil du have te, er der en hane med kogende vand. Dampkapaciteten er stor i denne maskine og den har desuden en lydsvag vibrationspumpe samt isoleret HX kedel for optimal temperaturstabilitet og energibesparelse.

Appartamento har mange funktioner og du får en alsidig espressomaskine i et flot design med kobber detaljer.


- Blankpoleret Aisi 304 rustfrit stål, HX kobberkedel (varmeveksler) 1,8 L.
- Den klassiske 4 kg. tunge E-61 gruppehoved i forkromet messing med Termo-Syphon-systemet som konstant cirkulerer vand rundt i bryghovedet. Dette sikrer en temperaturstabilitet, mens du brygger din espresso.
- Pålidelig og driftssikker – så længe der bruges kalkfrit vand.
- Bryg og damp simultant.
- E-61 gruppehoved i forkromet messing.
- Leveres med 1 og 2 kops prof. bajonet, blændfilter, måleske, stamper i metal, kopramme i akryl og manual på engelsk.
Specifikationer
Farve / materiale
Rustfri stål
Type
Manuel
Tryk
15
Funktioner
Kopvarmer
Mælkeskummer
Varmvandsfunktion
Bredde (cm)
27,4 cm
Højde (cm)
36,0 cm
Dybde (cm)
42,5 cm
Vægt (kg)
20,0 kg
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>