Rocket Appartamento espressomaskine Hvid

DKK 9.999,00
Fjernlager - 4-5 dages levering
Italiensk håndværk og design når det er bedst. Med denne espressomaskine kan du lave en helt perfekt kop kaffe og få barista i eget hjem. Appartamento giver mulighed for at brygge og steame samtidig og har kapacitet nok til flere serveringer i træk. Modellen her er semi-automatisk, hvilket betyder at du blandt andet selv skal kværne dine kaffebønner. På den måde bliver du mere involveret i bryggeprocessen end med en fuldautomatisk model, men maskinen hjælper dig stadig med noget af processen undervejs, i modsætning til en manuel udgave. Og i maskinens vandbeholder kan der være 1.8 liter vand. Maskinen har i øvrigt en mælkeskummer, som let laver cremet mælkeskum til mælkedrikkene. Til te drikkerne er der en hane med kogende vand.

Appartamento, som på italiensk betyder lejlighed, er en mere kompakt espressomaskine, der netop er skabt til miljøer, hvor plads er en faktor. Trods sin kompakthed er der ikke gået på kompromis med hverken den ydeevne eller de features, du normalt vil forvente af en Rocket. Til te drikkerne er der en hane med kogende vand. Der er masser af muligheder for at tilpasse styrken på kaffen, og maskinen kan lave flere forskellige kaffevarianter.

- Blankpoleret Aisi 304 rustfrit stål, HX kobberkedel (varmeveksler) 1,8 L.
- Den klassiske 4 kg. tunge E-61 gruppehoved i forkromet messing med Termo-Syphon-systemet som konstant cirkulerer vand rundt i bryghovedet. Dette sikrer en      temperaturstabilitet, mens du brygger din espresso.
- Pålidelig og driftssikker – så længe der bruges kalkfrit vand.
- Stor dampkapacitet.
- Bryg og damp simultant.
- Isoleret HX kedel for optimal temperaturstabilitet og energibesparelse.
- E-61 gruppehoved i forkromet messing.
- Hane til kogende vand (Ventil til højre).
- Lydsvag vibrationspumpe.
- Mål(BxDxH): 27,4 cm x 42,5 cm x 36 cm
- Vægt: 20 kg.
- Hvide dots på siderne
- Leveres med 1 og 2 kops prof. bajonet, blændfilter, måleske, stamper i metal, kopramme i akryl og manual på engelsk.
Specifikationer
Farve / materiale
Rustfri stål
Type
Manuel
Tryk
15
Funktioner
Kopvarmer
Mælkeskummer
Varmvandsfunktion
Bredde (cm)
27,4 cm
Højde (cm)
36,0 cm
Dybde (cm)
42,5 cm
Vægt (kg)
20,0 kg
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>