Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

DKK 2.999,00
På lager
Med denne helautomatiske Delonghi ECAM espressomaskine i sort får du en flot og  brugervenlig maskine, hvor du har mulighed for tilpasning så du får din kaffe præcis som du kan lide den. Der er desuden mulighed for at justere på temperaturer, intensitet samt vand- og kaffemængde. Tryk blot på en knap og drej på hjulet for at skræddersy din foretrukne kop kaffe.

Maskinen kan desuden brygger to kopper kaffe ad gangen og har et cappuccino-system som laver en lækker og cremet mælkeskum til din caffe latte eller cappuccino. ECAM-modellen er perfekt til dig som ønsker at have kontrol over temperatuer, intensitet mm. som giver en tilpasset kaffeoplevelse hver gang. Den integrerede og lydløse kværn får det bedste ud af dine foretrukne kaffebønner og sikre en smagfuld kop kaffe.

Den integrerede kværn gør at du kan bruge malet kaffe men også hele bønner. Kaffen kværnes på et lavt lydniveau og du kan nemt justere grovheden af kaffen ved hjælp af 13 indstillingsmuligheder. Kværner du kaffen umiddelbart inden tilberedelsen, vil du få en rigere aroma og endnu bedre kaffeoplevelse. Låget til kaffebønnebeholderen sørger for at bevare bønnernes aroma som sikre velsmagende kaffe efter længere tid.

Maskinen bør afkalkes regelmæssigt for at forlænge levetiden. Heldigvis har denne maskine et automatisk rengøringsprogram inkl. afkalkning, så du slipper for det. Regelmæssig rengøring sørger desuden for at alle kopper kaffe smager fantastisk, år efter år.
Specifikationer
Effekt
1450
Farve / materiale
Sort
Type
Fuldautomatisk
Bønnebeholder (gram)
250
Tryk
15
Vandtank (liter)
1,8
Funktioner
Mælkeskummer
Bredde (cm)
24,0 cm
Højde (cm)
43,0 cm
Dybde (cm)
35,0 cm
Vægt (kg)
9,0 kg
Skal du have friskristet kaffe med?
Se al vores kaffe her >>